KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketju.fi yrittäjärekrytointipalvelut/Franchisee recruitment services

www.ketju.fi –sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka.

Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys ketjussa

Onko yritysidea vielä hakusessa, mutta intohimoa löytyy ryhtyä yrittäjäksi?

Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketju.fi esittelee myös niitä kansainvälisiä ketjuja, jotka ovat juuri tällä hetkellä tulossa Suomen markkinoille ja hakevat yrittäjää, masteryrittäjää, maaedustajaa tai muuta yhteistyökumppania.

Ketju.fi -palvelun kautta sinun on helppo lähestyä ja pyytää lisätietoa sinua kiinnostavilta ketjuilta. Tämän palvelun tarjoamme sinulle veloituksetta.

Jättämällä lisätietopyynnön ketjulle, tallentuu sähköpostiosoitteesi automaattisesti FranCon-ryhmän (FranCon, Franchise Business College ja Ketju.fi) – asiakasrekisteriin ja saat jatkossa tietoa myös muiden ketjujen avoimista yrittäjäpaikoista sekä tiedotteita yrittämisen mahdollisuuksista. Mikäli haluat poistua tältä postituslistalta, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@ketju.fi.

Yrittäjiä hakeville ketjulle

Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Palveluportaalissa ketjut voivat esitellä toimintaansa ja yrittäjyysmahdollisuuksiaan joko kontakti- tai kuukausiveloitusperusteella. Kontaktiperusteisessa hinnoittelussa ketjua veloitetaan palveluportaalin kautta välitetyistä, ketjua kiinnostavista yrittäjäehdokastiedoista. Kuukausiperusteisessa hinnoittelussa ketju maksaa kiinteän kk-hinnan ja saa automaattisesti kaikki välitetyt yrittäjäehdokastiedot. Kontaktien välityspalvelussa Ketju voi siis tarpeensa mukaan valita joko kontaktihinta- tai kuukausihintapalvelun.

Ketjuilla on mahdollisuus nostaa näkyvyyttään sivustolla Kuumat Paikat – palstalla tai bannerimainonnalla.   

Ketju.fi tarjoaa mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme noin 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.

Myös sidosryhmät, kuten kauppapaikkoja tai muita palveluja ketjuille ja/tai ketjuyrittäjille tarjoavat yritykset voivat tulla mukaan Ketju.fi –sivustolle omalla bannerimainoksella.

Pyydä Mediakortti tai kysy lisää palvelustamme sähköpostilla info@ketju.fi tai puhelimitse 050 374 1001.

Erilaiset ketjumuodot

Tällä sivustolla esitellään avoimia yrittäjäpaikkoja ketjuyrityksissä. Ketjuja on erilaisia mm: franchising-, kauppias-, partner-, jälleenmyyjä- ja edustajaketjuja. Lisätietoa franchisingtoiminnasta löydät osoitteista www.francon.fi ja www.franchising.fi.

Vastuu tietojen oikeellisuudesta - luottamuksellisuus

Ketju.fi -palvelu perustuu ketjujen antamien tietojen esittelyyn sivustolla ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden antamien tietojen välittämiseen ketjuille. Tiedon antava taho vastaa antamansa tiedon oikeellisuudesta. Ketju.fi – palvelun kautta henkilötietoja vastaanottava yritys sitoutuu käsittelemään tietoja luottamuksellisesti.

Ketju.fi franchisee recruitment services for international Franchisors

Ketju.fi offers franchisee recruitment services thru www.ketju.fi- website and with special service packages.

www.ketju.fi –website is the No1 meeting place for Franchisors and potential Franchisees in Finland.

Open franchise business opportunities for franchisees are introduced at www.ketju.fi -website. If a potential franchisee seeking for business opportunities gets interested in a franchisor’s franchise package, he/she can send an application directly to the franchisor’s recruitment manager thru the system.

Another option is, that Franchisee Recruitment Consultant at Ketju.fi takes care of the first contacts and applications and reports the applicants with right profile to the franchisor.

There is also a chance for banner advertising at the website.

Special Franchisee recruitment services

In addition to www.ketju.fi-portal, we offer special franchisee and Master franchisee recruitment services for international franchisors. Service packages are tailor-made for each franchisor and typically include direct marketing, advertising, PR and/or head hunting services. We also take care of the first contacts, applications, interviews and background checking of franchisee candidates. After this process we´ll introduce the suitable candidates to Franchisor.

For further information, please contact (Mrs) Päivi Lääkkö, Franchisee Recruitment Consultant at Ketju.fi.

E-mail: paivi.laakko@ketju.fi

 

Tel. +358 50 374 1001.

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?