KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > SCANDIA RENT & AUTOLEASING - autovuokraamopalvelut

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

SCANDIA RENT & AUTOLEASING - autovuokraamopalvelut

SCANDIA RENT & AUTOLEASING - autovuokraamopalvelut

Scandia Rent on YRITTÄJÄVETOINEN suuri kotimainen autovuokrausalan erikoisliike, jossa paikallisyrittäjät operoivat OMALLA AUTOKALUSTOLLAAN. Toimipaikkoja on 80 ja kalustoa 2000 ajoneuvoa. Scandia Rentilla on valtakunnan laajin paketti- ja muuttoautojen tarjonta sekä laaja valikoima erilaisia henkilöautoja..
Scandia Rent on Lähitapiolan & Turvan, POP Vakuutuksen sijaisautotoimittaja sekä kumppani.

Scandia Rent on autovuokrausalan voimakkaimmin kasvava ketju, joten liity sinäkin vahvasti kasvavaan ketjuumme...

Scandia Rent on YRITTÄJÄVETOINEN suuri kotimainen autovuokrausalan erikoisliikkeiden katju, jossa itsenäiset paikallisyrittäjät operoivat FRANCHISING ketjuetuja hyödyntäen. Toimipaikkoja on 80 ja autokalustoa yli 2000 ajoneuvoa. Scandia Rent on valtakunnan laajin palveluverkosto sekä laaja paketti- ja muuttoautojen tarjonta sekä kattava valikoima erilaisia henkilöautoja.

Scandia Rent on Lähitapiolan & Turvan, POP Vakuutuksen sijaisautojen sopimustoimittaja sekä kumppani. Scandia Rent on myös vahvasti mukana yhteistyössä kansainvälisten matkanjärjestäjien kanssa, sekä erityisesti ulkomaisten autovuokrausagenttien kanssa, jotka välittävät liikematkustajia sekä turisteja Suomeen.

Scandia Rent tarjoaa autovuokrausta yksityisille, yrityksille, seuroille, organisaatioille ja mm. valtion laitoksille sekä puolustusvoimille Hansel puitesopimuksen sopimuskumppanina. Matkailuala ja kaikki vakuutusyhtiöt ja -autokorjaamot ovat tärkeitä kumppaneita ketjullemme.
Scandia Rent on autovuokrausalan voimakkaimmin kasvava ketju, johon sinullakin on mahdollisuus liittyä omatessasi tarvittavat edellytykset.

Scandia Rent panostaa vahvasti vakuutusyhtiöiden sijaisautotoimintaan ja toimii mm. assistance palvelujen valtakunnallisena sijaisautotoimittajana.

Scandia Rent -yrittäjä toimii asiakaspalvelijana kaikkiin sidosryhmiin niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden suuntaan. Paikallistason myyntityö pk- yrityksiin koetaan hyvin tärkeäksi ja siinä on ketjumme vahvuus.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?