KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > PRINK - tulostintarvikeliike

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

PRINK - tulostintarvikeliike

PRINK - tulostintarvikeliike

Prink on tulostintarvikkeisiin erikoistunut liike, joka on ottanut haltuunsa Euroopan franchisingmarkkinat tuotemerkillään. Myymme kaikkia tuotteita, joita tulostimet, faksit ja kopiokoneet kuluttavat sekä papereita. Asiakkaamme voivat säästää jopa 80% verrattuna alkuperäisiin tuotteisiin. Tulostintarvikkeiden kulutus on lisääntynyt laitteiden markkinoille tulon jälkeen. Kulutus tulee edelleen kasvamaan seuraavien 15 vuoden aikana. Tulostamisen kasvu johtuu mm. digikuvauksesta ja tulostimien lisääntyneestä käytöstä, mikä mahdollistaa tulostamisen, jollainen aikaisemmin oli mahdollista ainoastaan kirjapainossa: käyntikortit, mainoslehtiset, esitteet yms. Prink -myymälän avaaminen on yksinkertaista. Hoidamme kaiken olennaisen; etsimme parhaan sijainnin liikkeelle, suunnittelemme ja asennamme sisustuksen sekä neuvomme kaupan perustamiseen liittyvissä yksityiskohdissa siinä määrin, että franchisingyrittäjä saa kaiken valmiina periaatteella - avaimet käteen.

Konseptimme mukaisesti yrittäjä toimii ketjussamme todellisena osana tiimiä ja yhdessä saman päämäärän tavoittamiseksi. Yrittäjä ei koskaan jää yksin liiketoimintansa kanssa vaan saa meiltä täyden tuen toiminnalleen kehittyvillä ja kasvavilla markkinoilla.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?