KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > P&T - kunto- ja hyvinvointisali

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

P&T - kunto- ja hyvinvointisali

P&T - kunto- ja hyvinvointisali

Vuonna 2005 perustettu, franchising-periaatteella toimiva P&T-kunto- ja hyvinvointisaliketju on lyhyessä ajassa noussut alansa merkittävimpien toimijoiden joukkoon Pohjoismaissa. Puls & Träning tuo kuntosalit sinne missä asutaan tai asioidaan - lähikaupan tuntumaan tai viereiseen ostoskeskukseen. Ripeästi toimipisteitä ympäri Pohjoismaita avaavan Puls & Träningin tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin, tavallista kuntoilijaa puhutteleva kuntosaliketju. Yhtiön tarkoituksena on avata alueella 50 uutta toimipistettä seuraavan viiden vuoden sisällä. Ruotsissa toimii jo 63 P&T-salia. Haemme parhaillaan franchising-yrittäjiä alati laajenevaan ketjuumme eri puolille Suomea.Tervetuloa osaksi hyvinvoinnin menestystarinaa!

Kun luet tämän, harkitset todennäköisesti oman kuntosalisi perustamista. Tilat, rakennustyöt, nimi, logo, kotisivut, laitteiden ja ohjelmistojen valinta, talous, riskiarvio, sisustus ja kunnossapito ovat esimerkkejä asioista, joiden tulee ensin loksahtaa kohdalleen. Kun kuntosali on avattu, vuorossa ovat muun muassa markkinointia ja hallinnointia koskevat kysymykset ja huoli siitä, ettei sali ehkä menestykään suunnitelmien mukaisesti.

P&T -franchisingyrittäjänä saat apua kaiken tämän kanssa. Kuntosaliyrittäjyyttä korostavan konseptimme ansioista voimme analysoida tilanteesi ja vähentää riskiä.

Olemme apuna koko rakennusvaiheen aikana ja tarjoamme kaikki työkalut, joilla kuntosaliyritystä voidaan pyörittää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä ei todennäköisesti tule kalliimmaksi kuin että hoitaisit kaiken itse, mutta apumme ansiosta säästät satoja työtunteja. Lisäksi pääset osalliseksi tavaramerkistä ja sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?