KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > HR YHTIÖT - henkilöstöpalvelut

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

HR YHTIÖT - henkilöstöpalvelut

HR YHTIÖT - henkilöstöpalvelut

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi . Yrityksellämme on toiseksi korkein Dun&Bradstreet Oy / Solited Finland Oy:n AA-luottoluokitus.

Olemme rautainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Pitkä kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme takaavat oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin.

HR Yhtiöt toimii jo tällä hetkellä valtakunnallisesti. Haemme edelleenkin kasvua ja tarjoamme uusille yrittäjille ylivoimaisen konseptin muihin kilpailijoihin verrattuna.

Meillä on toimiva liiketoimintamalli ja toimimme jo nyt valtakunnallisesti. HR-Yhtiöiden kautta työskenteleminen tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa käytännöllisesti koko Suomessa.

Valtakunnallisessa ketjussa toimiminen onkin yrittäjälle huomattavasti tehokkaampaa ja edullisempaa kuin pelkästään itsenäisenä yrittäjänä. Ketjumarkkinointi takaa sinulle hyvän näkyvyyden ja mahdollistaa hyvän kasvun omalla alueellasi.

Käytössämme on lisäksi yksi markkinoiden parhaista henkilöstöpalveluyrityksille tehdyistä ohjelmistoista. Ohjelmistoa on kehitetty vuosien ajan ja se tarjoaa sinulle todella hyvät työkalut myynnin ja asiakkuuksien hoitamiseen sekä kasvattamiseen. HR-Yhtiölle on tehty ja räätälöity täysin oma ohjelmisto, joka vastaa kaikkiin alan haasteisiin.

Yrittäjämme hoitavat myyntiä, asiakassuhteita sekä henkilöstöhallintoa omilla toimialueillaan tai toimialoillaan valtakunnallisesti.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?