KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > CRYOLIPO™ - vartalonmuokkaus

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

CRYOLIPO™  - vartalonmuokkaus

CRYOLIPO™ - vartalonmuokkaus

Juuri Suomeen lanseerattu Crylipo™ konsepti perustuu maailmalla suuren suosion saamaan rasvanjäädytysteknologiaan. Helppo, tehokas ja turvallinen tapa poistaa ei toivotut rasvakerrostumat kehosta. Olemme ensimmäinen alan yritys Suomessa. Laitteemme on suunniteltu Suomessa ja ne edustavat alan ehdotonta huippua. Liittymällä mukaan Cryolipo™ ketjuun, olemassa olevat kauneushoitolat ja spat voivat kasvattaa myyntiään ja kannattavuuttaan merkittäväksi. Uusille yrittäjille saatavilla avaimet käteen toteutus ja edullista rahoitusta tarvittaessa.

Kaikille ketjuyrittäjille annetaan perusteellinen Cryolipo™ hoitajan koulutus ja ketjuyrittäjä saa tehokkaan IT -järjestelmän käyttöönsä, minkä lisäksi uusimpia sovelluksia sisältävän Cryolipo.fi -internetportaalin kautta saa jokainen ketjun yritys lisää asiakkaita ja laajaa näkyvyyttä,

Parhaiten Cryolipo™ sopii jo alalla olevalle yritykselle, joka haluaa pienellä sijoituksella kasvattaa liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan merkittävästi. Cryolipo™ hoito sopii kaikille terveille aikuisille. Yhdellä hoitokerralla voidaan poistaa jopa 26% rasvakerroksesta. Hoitoprosessi on lähes automaattinen ja yksi henkilö voi helposti operoida kahtakin hoitohuonetta saman aikaisesti.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?