KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > TOURING CARS - matkailuautolomien tuottaja

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

TOURING CARS - matkailuautolomien tuottaja

TOURING CARS - matkailuautolomien tuottaja

Etsimme nyt franchise yrittäjää valmiille omalle toimipisteellemme Helsinkiin. Tämä on täysin uniikki tilaisuus aloittaa yrittäminen pitkän historian omaavassa stabiilissa toimipisteessä.

Touring Cars on Euroopan johtava matkailuautolomien tuottaja sekä suurin toimija Skandinaviassa. Touring Cars toimii yhteistyössä matkailuautovalmistaja Hobbyn kanssa. Tavoitteenamme on markailuautovuokrauksen markkinajohtajuus Euroopassa.
Yrityksellämme on vahva kansainvälinen jälleenmyyntiverkosto, testattu palvelukonsepti sekä ainutlaatuinen brändi matkailuautoilun parissa jota tukee uniikki yhteistyö maailman suurimman asuntovaunuvalmistajan kanssa.

Touring Cars Franchise tarjoaa pienelle matkailuautovuokraamoyrittäjälle tai matkailuautomyyntiliikkeelle ainutlaatuisen mahdollisuuden liiketoimintakentän laajentamiseen ja nopeaan kasvuun.

Yrittäjämme työskentelevät päivittäin vahvan brändin kanssa palvellen autovuokra-asiakkaitamme viiden tähden palvelulla. Asiakkaamme tulevat pääsääntöisesti ulkomaisten tunnettujen matkanjärjestäjien kautta ja he odottavat premium-luokan palvelua. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus toimia laadukkaan tuotteen parissa erittäin kansainvälisen asiakaskunnan kanssa varmistaen niin autojen huollon, asiakaspalvelun kuin varustelunkin sujuvuuden.

Kiinnostuitko? Lue Lisää.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?