KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > VÄLITTÄJÄ - henkilöstöpalvelut

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

VÄLITTÄJÄ - henkilöstöpalvelut

VÄLITTÄJÄ - henkilöstöpalvelut

Välittäjä.fi on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Vuokraamme ja rekrytoimme työntekijöitä eri alojen yrityksiin ja tehtäviin. Työn kesto voi vaihdella päivistä viikkoihin, kuukausiin tai vuosiin. Työnantaja voi valita itselleen sopivan työntekijämateriaalin Duunixin antamien suositusten ja ennakkovalintojen – ja haastattelujen perusteella.

Yrityksen palvelut muodostuvat seuraavista ydinalueista: rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus, ulkoistamispalvelut ja Valittaja.fi sivustosta.

Välittäjä tarjoaa asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöpalveluita laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Edellytämme kaikilta yrittäjiltämme sitoutumista yritystoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen ja oman osaamisen jatkuvaan ylläpitämiseen. Henkilöstömme laaja ja ajantasainen asiantuntemus on yrityksemme suurin kilpailuetu.

Välittäjä-yrittäjänä vastaat toimistosi ja alueen toiminnasta, asiakashankinnasta ja asiakastyöstä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta yrittäjyydestä, mutta kokemus henkilöstöhallinnosta ja rekrytoinnista on edellytys menestymiseen. Olet yrittäjähenkinen, asiakaslähtöinen ja kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä.

Välittäjä henkilöstöpalvelu -ketjussa yrittäjyyden aloittaminen on turvallista ja helppoa. Tukenasi on vahva organisaatio ja valmis toimintakonsepti, jonka kautta järjestyy kaikki myynnin ja yritystoiminnan tukipalvelut; tilitoimistopalveluista markkinoitiin, myyntiin jne. Autamme myös yrityksen perustamisessa ja sopivan toimitilan löytämisessä.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?