KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > ARNOLDS - Bakery & Coffee Shop

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

ARNOLDS - Bakery & Coffee Shop

ARNOLDS - Bakery & Coffee Shop

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Arnolds on saanut arvostusta pitkäjänteisestä työstään ja palkittu Vuoden Franchisingketju -palkinnolla vuosina 1999 ja 2011.

Kahvilat sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Tuotteiden mausta tai korkealaatuisista raaka-aineista ei tingitä. Arnolds-kahviloissa tarjotaan vain taatusti tuoreita, ensiluokkaisia tuotteita reippaan ja asiantuntevan palvelun kera.

Arnolds-tuotteet valmistetaan ketjun omilla perinteisillä resepteillä, parhaista raaka-aineista, päivittäin. Laaja tuotevalikoima sisältää herkullisia syötäviä tuotteita perinteisistä donitseista ja muffinsseista aina ruokaisiin Bageleihin ja Toasteihin asti. Juomapuolella tarjotaan freshejä Smoothieita ja Fruitieita sekä valikoituja kuumia ja kylmiä juomia.

Arnolds-kahvilassa myydään korkealaatuisia makeita ja suolaisia syötäviä tuotteita sekä kattavaa juomavalikoimaa. Tuotteita myydään paikan päällä kahvilassa nautittavaksi sekä mukaan. Valikoimatuotteet valmistetaan pääosin paikan päällä kahvilassa, osa aina asiakkaan tilauksesta.

Kahvilassa työskentely alkaa ennen avaamista ja jatkuu pitkin päivää. Kaikkia Arnolds-tuotteita tulee olla tarjolla aamun avauksesta sulkemiseen asti.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi olennaista on siisti ja puhdas ympäristö sekä reipas ja asiantunteva palvelu.

Arnoldsin asiakaskunta on erittäin laaja. Herkuttelemassa käyvät niin lapsiperheet kuin iäkkäämmätkin Arnoldsin ystävät.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?