KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > KIMPPU KIVAA - itsepalvelukukkakauppa

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

KIMPPU KIVAA - itsepalvelukukkakauppa

KIMPPU KIVAA - itsepalvelukukkakauppa

Ainutlaatuinen, Suomen ensimmäinen, kukkien itspalvelumyymälä-ketju, avaimet käteen periaatteella. Kimppu Kivaa on suomalainen, itsepalveluperiaatteella toimiva uudenajan kukkamyymäläkonsepti. Perheyritys ja vuosikymmenten kokemus sekä kukkien vähittäismyynnistä että kukkien maahantuonnista. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä edullisimman mahdollisen hankintakanavan. Valikoimana on lähes koko maailman tarvike- ja kukkavalikoima. KimppuKivaa -konseptin etuina ovat ennen kaikkea edullinen hankitakanava, kustannustehokas itsepalveluperiaattella toimiminen sekä edulliset perustamiskustannukset.

Ketju kehittää myymälöitään ja myytäviä tuotteita sekä tuotesarjoja jatkuvasti helpottaakseen yrittäjän toimintaa entisestään. Ketju tarjoaa ilmaisen neuvontapalvelun jokaiseen tilanteeseen aina tuotteiden valmistuksesta reskontran hoitoon. Itsepalvelumyymälän parhaina puolina ovat mm. kustannustehokkuus ja joustavuus. Myymälässä ei tarvitse olla henkilökuntaa ja myymälät ovat auki vuoden jokaisena päivänä aamusta iltamyöhään. Myytävien tuotteiden valmistuksen sekä myymälän hoitotöiden tekemisen voit suorittaa itsellesi sopivaan aikaan. Sinulla on mahdollisuus toimia Kimppu Kivaa kauppiaana yhdellä tai useammalla Kimppu Kivaa myymälällä tai liittää olemassa olevan kukkakaupan rinnalle lisämyymälän. Kimppu Kivaa tarjoaa ammattitaitoisen tiimin palvelukseenne!

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?