KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > CONFETTI - leivonta- ja juhlatarvikkeet

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

CONFETTI - leivonta- ja juhlatarvikkeet

CONFETTI - leivonta- ja juhlatarvikkeet

Juhlien järjestäminen ja leipominen ovat jatkuvassa kasvussa. Confetin markkinoimien tuotteiden ja asiantuntevan palvelun avulla juhlien järjestäminen on helppoa, hauskaa ja vaivatonta.

Confetin myymälöiden valikoimaan kuuluvat erilaiset leivontaan, leivonnan koristeluun ja juhlakattaukseen liittyvät tuotteet lastenjuhlista häihin. Confetti edustaa maailmalla alansa johtavia toimijoita ja tuotemerkkejä. Tämän lisäksi Confetti kehittää ja valmistuttaa omaa tuotemerkkiä.

Etsimme nyt itsenäisiä franchise yrittäjiä perustamaan uusia Confetti myymälöitä ja kasvattamaan leivonnan ja juhlien järjestämisen kulttuuria Suomessa.


Miksi Confetin franchise ja mitä me tarjoamme?

1. Vahva, johtava edelläkävijän brändi. Confetti on perustettu vuonna 2006 ja on yksi ensimmäisistä erikoisleivontarvikkeiden toimittajista. Confetti mm perusti suomen ensimmäisen fyysisen leivontatarvikemyymälän, toi sokerimassan suomeen, loi valikoimakokonaisuuden joka yhdistää leivonnan ja kattauksen sekä aloitti leivonnan koristelukurssien pitämisen suomessa. Confetti jatkaa edelläkävijänä toimimista tarjoamalla uusimmat trendit franchise yrittäjälle aina ensimmäisenä.

2. Toimiva, testattu konsepti. Confetin ensimmäinen myymälä avattiin 2007 ja ensimmäinen franchise myymälä huhtikuussa 2014. Toimiva ja kannattava myymäläkonsepti vaatii tehokkaan logistiikan, saumattomasti toimivat yhteiset ketjuohjauksen järjestelmät, oikein rakennetut ja sijoitetut myymälät, oikean tuotevalikoiman ja ylivertaisen palvelun. Palvelun laadun takaamme kouluttamalla franchise yrittäjän “Confetin tapaan kohdata asiakas” ja näin varmistamme tyytyväisen asiakaskunnan.

3. Alkukoulutus ja aloittamisen tuki. Vaikka franchise ottaja on itsenäinen oman vastuun kantava yrittäjä, annamme hänelle yritystoiminnan menestyksekkääseen johtamiseen tarvittavat eväät. Koulutamme yrittäjälle Confetin edustamien tuotteiden käytön, kassajärjestelmän, ostologistiikan, asiakaspalvelun, kanta-asiakasjärjestelmän, taloushallinon perusteet ja tukijärjestelmien käytön. Tukea tarjoamme myös liikepaikan valinnassa, vuokrasopimusneuvotteluissa, hankintojen järjestämisessä ja myymälän avajaisissa.

4. Jatkuva tuki. Kun yrittäjä on aloittanut liiketoimintansa, matka on vasta alkanut. Olemme hänen kanssaan jatkuvassa yhteydenpidossa ja järjestämme koulutuksia esim uusista tuotteista, myynnistä ja talousasioista. Olemme tukena myös arkisissa ongelmissa joita yrittäjälle tulee ja annamme liiketoiminnan neuvontaa.

Yrittäjä vastaa kaikista myymälän ylläpitämisesen toiminnoista. Tähän kuuluu paikaillismainonta, ostot jne. Asiakkaina ovat leivonnasta ja juhlien järjestämisestä kiinnostuneet kuluttajat ja ammattilaiset.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?