KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > RUISHERKKU- festarieväät

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

RUISHERKKU- festarieväät

RUISHERKKU- festarieväät

Ruisherkku on kesän paras festarieväs. Tarina alkaa vuodesta 2012, jolloin Ruisherkku näki päivänvalon: suussasulava valkosipulivoissa paahdettu ruisleipä kera dipin, maustekurkun ja salaminakkien löysi heti tiensä festarikansan sydämiin ja sai lukemattomia faneja. Seuraavina vuosina toiminta on laajentunut entisestään ja kesällä 2014 Ruisherkkua tarjotaan 50 kesätapahtumassa ympäri Suomen.

Ruisherkku on perheyrityksemme kesäkauden sesonkituote. Suomen kesä on lyhyt ja tapahtumia paljon, joten monta hyvää tapahtumaa on vielä vailla Ruisherkkua etenkin eteläisimmän Suomen ulkopuolella. Erityisesti tilausta olisi Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueilla.

Festivaalien lisäksi potentiaalisia myyntipaikkoja ovat esimerkiksi markkinat ja urheilutapahtumat. Keskikesällä myös toreilla on riittävästi asiakasvirtaa. Kiinteä myyntipiste on mahdollinen suurimmissa kauppakeskuksissa tai kaupunkikeskustoissa (> 50 000 asukasta). Talvikaudella Ruisherkulle on markkinaa esimerkiksi hiihtokeskuksissa sekä talviurheilutapahtumissa.

Ruisherkku on helppo tapa aloittaa oma yritystoiminta. Aloituskustannukset ovat hyvin edulliset ja me tulemme mukaan ensimmäiselle keikallesi näyttämään kädestä pitäen kuinka homma toimii. Reipas yrittäjäpariskunta pystyy pyörittämään yhtä myyntipistettä kaksin, joten ulkopuolista työvoimaa ei välttämättä tarvita. Raaka-aineet ovat edullisia eikä rahaa sitoudu suureen varastoon.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?