KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hyvä elämä omassa kodissa! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa ikääntyville ja muille apua tarvitseville hoiva- ja hyvinvointipalveluita, joilla mahdollistetaan itsenäinen asuminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään henkilökohtaisen Senioriassistentin avustamana. Palvelut pitävät sisällään kaiken arjen kodinhoidosta ja hoivasta aina lääkehuollollisiin toimenpiteisiin. Hyvinvointipalvelun perusajatus on aktiivinen ja kuntouttava yhdessä tekeminen, jonka tavoitteena on itsenäisen elämän ylläpitäminen ja asteittainen pidentäminen. Olemme maassa poikkeuksellinen palveluntarjoaja, sillä tarjoamme palveluamme pääsääntöisesti kuluttajarajapinnassa ilman kunnan jakeluverkostoa. Tämä luo mahdollisuuden tarjota juuri asiakkaan näköistä palvelua.

Palvelu sai alkunsa omistajaperheen omista kokemuksista ja on omistettu perustajan Jari H. Heleniuksen isän Heikki K. Heleniuksen muistolle.

Sisältöä elämään!® -franchisingyrittäjä huolehtii siitä, että hänen yksikkönsä on päivittäin ja viikoittain asiakkaiden käytössä sovitun määrän tunteja. Luotettava ja osaava yksikkö huolehtii asiakkaiden päivittäisistä tarpeista, hoivasta, hyvinvoinnista, huolenpidosta ja lääkehuollosta. Yksikkö huolehtii myös kuukausittaisesta raportoinnista, jonka avulla lähiomaiset pysyvät jatkuvasti ajan tasalla matkojenkin päästä. Kaikki yksikössä työskentelevät henkilöt ovat kokeneita hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia, jotka ovat Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden arvomaailman mukaisesti sosiaalisia, reippaita ja aktiivisia. He arvostavat omia asiakkaitaan ja heidän näkemyksiään.

Ketjusta lisätietoja osoitteessa: https://sisaltoaelamaan.fi/franchise-yrittajaksi/

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?