KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > HABITA - kiinteistönvälitys

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

HABITA - kiinteistönvälitys

HABITA - kiinteistönvälitys

Haluatko luoda oman tulevaisuutesi kiinteistöalalla? Haluatko olla tekemässä kauppaa kotikulmillasi, koko Suomessa ja myös koko maailmassa? HABITA on ainoa suomalainen franchisingketju joka voi tämän sinulle tarjota.

HABITA on toiminut Suomessa jo neljännesvuosisadan ollen ylivoimaisesti menestyksekkäin itsenäinen kiinteistönvälitysyritys, jossa palvellaan niin kuluttajia, yrityksiä kuin myös yhteisöjä mitä erilaisimmissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa päivittäin. Koska konseptimme on nyt saatu hiottua timantin tarkaksi, pystymme tarjoamaan myös sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi ja tehdä itsestäsi todellinen menestyjä.

Kuten kaikki tietävät, maailma pienenee silmissämme ja markkinat joka paikassa siten kasvavat. Siksi HABITA tarjoaa nyt ensimmäisenä välitysketjuna mahdollisuuden myydä omia asuntojaan ympäri maailman ja samalla kaupata asuntoja omille asiakkailleen maailman eri kolkista.

Meitä on Suomessa n. 200 ammattilaista ja toimimme myös Espanjassa, Turkissa, Thaimaassa ja Portugalissa. Toki näihinkin kohteisiin vielä mahtuu toimistoja. Suomessa meillä on n. 40 omaa toimistoa, jonka lisäksi haemme itsenäisiä yrittäjiä kasvavaan organisaatioomme. Oletko se sinä?

HABITAn brändi on nimenä kansainvälinen ja maistuu monilla kielillä. Suomessa meidät tunnetaan jo lähes 70 %:sesti, ja asiakkaita meillä on jo n. 300 000. Alan parhaat markkinointivälineet ovat kattomainonnan kautta käytettävissäsi, sekä alan paras toiminnanohjausjärjestelmä, joka on vuosien saatossa kehitetty HABITA:lle. Mukaan pääset helposti ja me koulutamme sinut voittajaksi omissa tiloissamme oman kouluttajamme toimesta.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?