KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > SUOMEN YRITYSKAUPAT - yrityskauppojen asiantuntija

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

SUOMEN YRITYSKAUPAT - yrityskauppojen asiantuntija

SUOMEN YRITYSKAUPAT - yrityskauppojen asiantuntija

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntijaketju. Asiakkaitamme palvelee kymmenen aluekonttoria Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi meillä on konttorit Tallinnassa ja Fuengirolassa Espanjassa. Kansanvälisissä toiminnoissa käytössämme ovat kokeneet ja luotettavat yhteistyökumppanit ympäri maailmaa. Taustajoukoistamme löytyy aina mm. oma lakimies sekä joukko taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpitoalan ammattilaisia.

Palvelumme kattavat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, kauppahinta-arviot ja arvonmääritykset, rahoitus- ja verotusneuvonta, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat sekä tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Laajan kokemus- ja koulutuspohjan ansiosta yritysvälittäjämme hallitsevat mitä moninaisemmat yrityskauppaan liittyvät ongelmat. Välitystyönsä ohella heistä monet toimivat konsultteina, kouluttajina ja asiantuntijoina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Yksi vahvuuksistamme onkin usean asiantuntijan muodostama osaamiskeskittymä.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?