KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > TALOUSNOSTURI - tulevaisuuden tilitoimisto

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

TALOUSNOSTURI - tulevaisuuden tilitoimisto

TALOUSNOSTURI - tulevaisuuden tilitoimisto

TalousNosturi on vuonna 2001 perustettu yrittäjävetoisten yritysten kannattavuuden parantamiseen erikoistunut tilitoimistoketju. TalousNosturi tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuiset tuotteistetut tilitoimistopalvelut ja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen perehtyneen NosturiYrittäjän. TalousNosturi toimii lähellä asiakasta tarjoten ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua unohtamatta ketjun laajaa osaamista; lakimies-, tilintarkastus-, ja talouskonsultointipalveluita.

TalousNosturissa NosturiYrittäjä on asiakasyrittäjän talouden asiantuntija. NosturiYrittäjä tunnistaa asiakkaan yritykseen liittyvät taloudelliset haasteet ja riskit ja tietää ratkaisut näihin ongelmakohtiin. NosturiYrittäjä pystyy kilpailijoistaan poiketen tarjoamaan yrittäjälle keskustelu- ja sparrauskumppanin, koska on itsekin yrittäjä.

NosturiYrittäjän tukena on asiantuntijoiden tiimi: OmaLakimies ja tilintarkastaja. NosturiYrittäjä johtaa ja ohjaa omaa henkilökuntaansa, OmaKirjanpitäjiä, toimimaan TalousNosturin konseptin mukaisesti. NosturiYrittäjät ovat esillä myös myynnissä. Ketjun tarjoama Myyntipalvelu vapauttaa NosturiYrittäjän keskittymään asiantuntija- ja johtamistyöhön myyntityön sijaan.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?