KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > AMAZING JEWELRY - trendikäs korukauppa

AMAZING JEWELRY
- Helsinki
- Turku
- Tampere

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

AMAZING JEWELRY - trendikäs korukauppa

AMAZING JEWELRY - trendikäs korukauppa

Amazing Jewelry on uusi korukauppaketju, joka aikoo laittaa koko koruliiketoiminnan lainalaisuudet uusiksi! Amazing Jewelry on uusi kansainvälinen hopeakorujen myymäläkonsepti, joka tähtää maailmanlaajuiseen arvokorujen hintavallankumoukseen.

Arvokorujen myynnissä on jo vuosikymmenten ajan asiakkaat maksaneet korujen korkeat katteet, välikäsien palkkiot sekä kulut suurista organisaatioista ja markkinoinnista. Korujen vähittäismyyntihinnat ovat olleet, ja ovat yhä, epärealistisen korkeita verrattuna niiden alkuperäiseen hankintahintaan, mutta nyt kaikki on muuttumassa. Amazing Jewelry pystyy myymään korut järkevään hintaan leikkaamalla kaikkia väliportaan kustannuksia tuomalla itse korut suoraan korutehtaista ja antaa näin syntyvät säästöt suoraan asiakkaille halvempien hintojen muodossa. Korujen myyntihinnat myymälöissä ovat 10-100 euroa ja kaikissa koruissa käytetään aitoja kiviä ja jalometalleja.

Yksi Amazing Jewelry-ketjun perustajista on norjalainen Jesper Nielsen, joka on ollut mukana mm. Pandoran ja Endless Jewelryn maailmanvalloituksessa. Tavoitteena on mullistaa koruala ja tuoda arvokorut kaikkien saataville järkevään hintaan uuden, trendikkään myymäläketjun kautta.

Myymälät tarjoavat usein vaihtuvat korumallistot ja kokoelmat clubimaisissa puitteissa hyvän musiikin soidessa. Myymälät sijaitsevat tyypillisesti kauppakeskuksissa ja niiden koko on 40-60 m2. Amazing Jewelry on erittäin vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa sekä erilaisten tapahtumien ja kilpailujen järjestämisessä.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?