KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > DÉLIFRANCE - kahvila-ravintola

DÉLIFRANCE
- Master Franchisee Suomeen

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

DÉLIFRANCE - kahvila-ravintola

DÉLIFRANCE - kahvila-ravintola

Délifrance on maailmanlaajuisesti johtava French-style kahvila-ravintolaketju, joka edustaa yli 30-vuotista ranskalaista osaamista, jota vain ranskalainen leipomo voi maailmalle tarjota. Délifrancen taustalta löytyy yhtiö nimeltä Vivescia, joka on Euroopan suurin viljan jalostaja. Tänä päivänä Délifrancella on yli 400 ravintolaa Euroopassa ja Aasiassa. Se onkin tunnettu toimija mm. maailman lentokentillä.

Délifrance tuo Suomeen kaksi ravintolakonseptiaan: täyden palvelun kahvila-ravintolan omalla leipomolla sekä Express- konseptin. Délifrance on fast-casual konsepti ja sen tarkoituksena on palvella kaikenikäisiä asiakkaita mukavalla ja nopealla palvelulla unohtamatta järkevää hintatasoa. Délifrance edustaa ranskalaista paradoksia: tasapainoista ruokaa, joka on hemmottelevaa, sisältää vähän kaikkea, mutta on silti terveellistä!

Ravintolakonseptin tavoitteena on tuoda ihmisten tietoisuuteen koko ranskalainen maailma, fokuksena makuelämykset ainutlaatuisista leipomotuotteista ja luksus keittotaidoista. Leipomot sijaitsevat ravintoloissa, jolloin taataan asiakkaille mahdollisimman tuoreet tuotteet ja herkullinen tuoksuelämys.

Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kuumat ja kylmät juomat (A-oikeudet), leivät, patongit, leivonnaiset, sandwichit sekä pääruoat, keitot ja salaatit. Délifrance pyrkii aina yhdistämään ranskalaiset reseptit paikallisiin resepteihin ja raaka-aineiseen, jotta valikoima palvelee mahdollisimman hyvin kulloisenkin maan asiakkaita. Kahvila-ravintolat tarjoavat kaikkea ikonisista ranskalaisista leipomotuotteista aina tuoreisiin fast casual- ruoka-annoksiin saakka.

Ravintolat toimivat vaihtuvan valaistuksensa ansiosta loistavasti aamukahvilana, lounaspaikkana ja tyylikkäänä ilta-ravintolana. Konsepti muuntautuu hyvin ja esim. aamulla ja päivällä voidaan palvella suoraan tiskiltä, mutta illalla tarjoillaan suoraan pöytiin.

Ravintolat tarjoavat myös cateringpalveluja ja tuotteita on mahdollisuus tilata myös kuljetuspalvelujen kautta.

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?