KYSYMYS: Miten franchisingyrittäjäksi pääsee?

VASTAUS: Franchisingketjuun haetaan vähän samalla tavalla kuin työpaikkaan. Yleensä ketjuilla on avoinna yrittäjäpaikka, josta ilmoitetaan jossakin mediassa, kuten ketju.fi-palvelussa. Ensimmäinen vaihe on luoda kontakti yrittäjärekrytoinnista vastaavaan henkilöön ketjussa. Se tapahtuu helposti ja nopeasti tämän ketju.fi-palvelun avulla. Kun kontakti on saatu, yleensä ketju pyytää lähettämään heille hakemuksen, jonka perusteella sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelukierroksia voi olla useita ja niiden aikana puolin ja toisin tarkastellaan mahdollisen yhteistyösuhteen onnistumisedellytyksiä. Myös erilaisia testejä tyypillisesti käytetään apuna oikeanlaista yrittäjää etsittäessä. Neuvotteluiden pohjalta molemmat tekevät ratkaisunsa ja jos ne ovat yhtenevät, allekirjoitetaan franchisingsopimus. Franchising on sopimuspohjainen yhteistyömalli kahden yrityksen välillä eli yrittäjän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Aikaisemmat kysymykset

Ketjupaikat > ROLLS JA ROLLS EXPRESS - hampurilaisravintola

Vinkkaa ystävälle!

Nimi:
Sähköposti:

ROLLS JA ROLLS EXPRESS - hampurilaisravintola

ROLLS JA ROLLS EXPRESS - hampurilaisravintola

ROLLS on vuonna 1988 perustettu hampurilaisravintolaketju, franchisingtoiminta aloitettiin vuonna 1993. Rolls Express -ravintolat toimivat pääosin shop-in-shop konseptilla. Rolls ja Rolls Express -ravintoloita on hetkellä lähes sata ympäri Suomen, ja lisää on suunnitteilla. Pikaruokamarkkinoiden kehitys vuosien varrella on ollut erinomaista, ja konseptiravintolat tulevat tulevaisuudessa valtaamaan valtaosan näistä markkinoista. Uskottavat ja vahvat tuotemerkit tulevat säilymään, terveys ja turvallisuus korostuvat asiakkaiden ostopäätöksissä entisestään. Rollsin tuotteet ovat aina erittäin korkealaatuisia kotimaisuutta suosien, reilua hyvää ruokaa, jossa ravintoarvot ovat kohdallaan. Kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistäkin paremmin.

Rolls -hampurilaisia, aterioita, ranskalaisia, pikkupaloja ja jälkiruokia yhdistää yksi sana: Reilumpi. ROLLS- tai ROLLS EXPRESS -yrittäjänä toimit itsenäisesti, ketjun tuki takanasi. Konsepti määrittelee mm. tuotevalikoiman, ulkoisen ilmeen ja tuotteiden hinnat. Asiakaskunta muodostuu kaikenikäisistä ihmisistä, vauvasta vaariin, pääkohderyhmänä nuoret ja nuoret aikuiset. Toimipaikat sijaitsevat siellä missä ihmisiä on, mm. kauppakeskuksissa, liikenneasemilla jne. Tule Sinäkin mukaan reiluun joukkoon! Rolls- ja Rolls Express -yrittäjät ovat reiluja, avoimia joukon johtajia, jotka kannustavat oman joukkonsa hyviin suorituksiin!

Ketju tarjoaa

Millaista henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen

Ketjun perustiedot

 

Ketju.fi - Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, info@ketju.fi, www.ketju.fi

Palaute
Sivuston toteutus Whitestone Oy - Design by: PlusProjectori Oy

PARTY LAND HAKEE MASTER FRANCHISEETA SUOMEEN!

"FOOD WITH ROOTS" - B.GOOD HAKEE MASTERIA!

DÉLIFRANCE HAKEE SUOMEEN MASTER FRANCHISEETA!

FAFA´S-YRITTÄJÄKSI GOURMET STREET FOODIN PARIIN!

YRITTÄJÄKSI HUONEISTOMAJOITUSKETJUUN?

AITOJEN KORUJEN HINTAVALLANKUMOUS - AMAZING JEWELRY -KETJU HAKEE YRITTÄJIÄ!

KATSO PANCHO VILLAN  REKRYTOINTIVIDEO - KLIKKAA BANNERIA!

 

SINUSTAKO SIIVOUSYRITTÄJÄ LAATUTAKUULLE?

SEURAAVA INFO HELSINGISSÄ 13.9.2017

Ketju.fi:n löydät myös:

 Tutustu Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaaseen!

Lue tästä Uusyrityskeskuksen yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Lue franchising-alan uusimmat uutiset täältä, www.franchisenews.fi:

 Yhteistyössä: 

 

Tutustu franchisingkoulutuksiin:

 

Franchisingkonsultointipalvelut:

Uusimmat franchisinguutiset ja -tapahtumat:

Laajentumassa kansainvälisesti?